Autor Cinema, teatre i televisió
27 Desembre 2014 a 10:00

Aquest cap de setmana no et perdis…

Dissabte 27 i diumenge 28

"The blind side"

“The blind side”

Dissabte

TVE

A les 22.10 “Gala Inocente Inocente”.

La fundació Inocente Inocente, celebra la seva gala anual. En aquesta ocasió, la recaptació de fons anirà destinada als nens malalts de càncer.

Com en edicions anterior, famosos del món d el’espectacle i l’esport encaixen les inocentades de càmera oculta tan bé com poden.

TV2

A les 21.20 intriga amb “Comisario Montalbano”.

Série basada en les novel·les de l’escriptor Andrea Camilleri, es caracteritza per tenir com a protagonista el comissari Montalbano, un italià amb un fort accent sicilià.

Montalbano treballa a la localitat de Vigata, a la província de Montelusa, amb dos col·laboradors principals: el subcomissari Domenico Augello, els inspectors Fazio i Gallo, el telefonista Catarella, i l’agent Galluzzo. El comisari és un personatge molt peculiar, un funcionari que representa la Policia estatal i és respectuós amb la llei, encara que no dubta en saltar-se-la quan es tracta de resoldre els seus casos. És un lector voraç i amant de la gastronomia de la seva terra.

La RAI produeix des de 1999 aquesta seire que ha estat emesa i reposada diverses vegades.

Antena 3

A les 22.10 El peliculón amb “Sed de venganza”.

Dirigida per George Tillman Jr. aquest film explica la història d’un ex presidiari que vol venjar la mort del seu germà anys enrera mentre els dos executaven un cop. Un policia beterà li segueix els talons al mateix temps, i intenta investigar qui van ser els culpables de l’assassinat.

Un thriller amb Dwayne Johnson, Billy Bob Thornton, Carla Gugino, Maggie Grace, Jan Hoag i Oliver Jackson-Cohen.

TV3

A les 23.05 cinefília amb “The blind side”.

Basada en feta reals, explica la història de Michael Oher, un jove negre sense casa que és acollit per una familia blanca, els Touhy. La seva nova familia està disposada a donar al noi el recolzament i l’afecte necessaris per tal que es pugui desenvolupar com a persona i també perquè pugui troiumfar al futbol americà, esport en el qual es jove destaca per les seves qualitats.

Una pel·lícula de John Lee Hancock estrenada l’any 2009, i interpretada per Sandra Bullock, Quin Aaron, Tim McGraw, Jae Head, Lily Collins, Kathy Bates, i Kim Dickens.

———————————————————————-

Diumenge

TV2

A les 21.00 últim capítol de “Cosentino”.

Després de tres magnífics capítols, el gran mag Cosentino presentarà els seus últims trucs. Cosentino és capaç de portar la màgia, l’ilusionisme i l’escapista a cotes mai vistes fins ara. Combinant jocs mentals, ilusionisme i escapisme, el Houdini australià fascinarà als més escèptics.

L’espectacle consta de quatre capítols que es tornaran a veure el 31 de desembre, i el proper 6 de gener.

TV3

A les 22.35 una nova entrega de “El convidat”.

Aquest diumenge l’Albert Om no descansa i torna a rondar per trobar un nou amfitrió.

La setmana passada l’escollit va ser el director de cinema Albert Serra, admirat per uns i ignorat per altres. Un presonatge excèntric que es va endur el periodista a Banyoles, per tal d’ensenyar-li la seva terra natal.

Switch to mobile version