Autor Societat
12 Novembre 2014 a 17:30

Una quinzena d’aturats participen en el taller ‘Marca Personal’

Es faran noves edicions del taller

El taller Marca Personal // Imatge cedida per l'Ajuntament de Sant Cugat (Foto: Localpress)

El taller Marca Personal // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Cugat (Foto: Localpress)

El tinent d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, va assistir ahir al migdia a la cloenda de la primera edició del taller Marca Personal que impulsa l’Ajuntament de Sant Cugat i que s’adreça a aquelles persones a l’atur majors de 45 anys que estan en procés de recerca de feina. Aquest taller es va iniciar el passat 8 d’octubre, i ha comptat amb la participació de gairebé 15 persones.

El taller té l’objectiu de millorar l’estratègia personal a l’hora de buscar feina: ensanya a treballar les qualitats de cadascú per tal de convertir-les en una «marca» pròpia, i així poder comunicar-les en el context adequat, i de la manera i pels canals més adients a l’hora de trobar un lloc de treball. Entre d’altres, els participants han realitzat un pla de màrqueting personal i han fet una planificació del seu projecte professional. El taller ha estat guiat per personal expert en autoconeixement, recerca de feina i comunicació.

Carles Brugarolas, en l’acte de cloenda, va explicar que «aquest taller forma part del Pla municipal per combatre l’atur en el col·lectiu de persones majors de 45 anys. L’hem posat en marxa en comprovar que l’atur en aquest col·lectiu s’està cronificant tot i la reducció que s’està notant en el nombre de parats». El tinent d’alcalde també va remarcar que «amb aquestes actuacions volem posar eines a disposició de les persones perquè ningú se senti sol en el procés de recerca de feina. Tenim el Servei d’Ocupació Municipal perquè les persones que busquin feina s’hi inscriguin i rebin orientació».

Brugarolas va aprofitar per avançar, a més, que es faran noves edicions del taller de Marca Personal, atès que «les sensacions dels participants són molt favorables».

Switch to mobile version