Autor Motor
27 Novembre 2014 a 15:30

Última oportunitat per comprar entrades amb un 20% de descompte pel Fórmula 1 Gran Premio de España 2015

Es celebrarà del 8 al 10 de maig

Circuit de Barcelona - Catalunya // Imatge cedida per Circuit de Barcelona - Catalunya

Circuit de Barcelona – Catalunya // Imatge cedida per Circuit de Barcelona – Catalunya

La promoció especial per comprar entrades amb un 20% de descompte pel Fórmula 1 Gran Premio de España 2015 s’esgota demà, divendres 28 de novembre. Aquest primer període de prevenda oferia les entrades d’un dia a partir de 44 euros, i les de tres dies, a partir de 104 euros. Hi haurà un segon període del 29 de novembre al 27 de febrer, moment en què el descompte serà del 10%.

El Fórmula 1 Gran Premio de España 2015 es celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya, amb la cinquena prova puntuable de la temporada, del 8 al 10 de maig. A la prova hi participaran diversos pilots, entre els quals es troba Lewis Hamilton, Campió del Món de Fòrmula 1 2014.

Per tal d’arribar a un públic més ampli i variat, el Circuit de Barcelona-Catalunya ofereix la possibilitat de comprar entrades per dies en les tribunes C, E i N. Es pot assistir a la jornada de divendres a partir de 44 euros, a la de dissabte a partir de 76 euros i a la de diumenge a partir de 152 euros. Els abonaments de tres dies i l’entrada de diumenge inclouen l’accés al Circuit el dijous amb motiu de la visita al pit-lane. A més, el descompte del 20% és acumulable al descompte permanent del 50% aplicat a les modalitats Juvenil (Pelouse de 12 a 18 anys i Tribuna de 6 a 18 anys) i Sènior (majors de 65 anys).

Les entrades es poden comprar on-line a la pàgina web del Circuit El web també compta amb una botiga electrònica que permet a l’espectador conèixer les diferents zones de públic i el tipus de visió que s’obté des de cadascuna d’elles, així com escollir el seient des del qual es desitja seguir l’espectacle.

Switch to mobile version