Autor Esports
30 Novembre 2014 a 12:30

Tirada solidària dels arquers de Cerdanyola per la Marató de TV3

Tothom hi podrà participar

 

Instal·lacions del Club d'Arquers de Cerdanyola

Instal·lacions del Club d’Arquers de Cerdanyola // Imatge de la web cerdanyola.info

El Club d’Arquers de Cerdanyola, en col•laboració amb el Club d’Esports de Muntanya (CEM Cerdanyola) duran a terme una tirada amb arc solidària el diumenge 14 de desembre. L’acte s’emmarca en el seguit d’actes solidaris que es faran arreu del país, en ocasió de la tradicional Marató de TV3.

Amb el títol de “Fes diana a les malalties del cor”, la iniciativa vol fer que la gent de Cerdanyola participi de manera festiva i original, a més d’aportar donatius per al propòsit solidari de la Marató d’enguany, dedicada a la recaptació per a la investigació sobre les malalties del cor.

L’activitat tindrà lloc a la Zona Esportiva de Montflorit, de 10 del matí a les 5 de la tarda. I els membres del Club d’Arquers de Cerdanyola tindran cura de rebre tothom que hi vulgui participar. La col•laboració del Club d’Esport Muntanya es concretarà en la instal•lació d’un punt d’informació a la plaça de l’Abat Oliba, per informar i acompanyar, si cal, fins al camp de tir a tothom que estigui interessat en anar-hi i participar en la jornada. No cal inscripció prèvia, el donatiu mínim s’ha fixat en 3 euros, les tirades es faran segons l’ordre d’arribada i si hi ocasió es podran repetir les tirades.

Switch to mobile version