Autor Política
12 Novembre 2014 a 17:00

Roser Casamitjana serà la cap de llista a les municipals del 2015

Com a resultat del procés obert d’ICV Sant Cugat

Roser Casamitjana

Roser Casamitjana // Foto: Localpress

Un cop finalitzat el procés obert per escollir candidat, on tots els ciutadans tenien la possibilitat tant de votar, com de presentar una candidatura, la comissió de garanties va comprovar que Roser Casamitjana era l’única persona que s’havia presentat, amb més del doble d’avals necessaris.

D’aquesta manera, el passat dimarts 11 de novembre, l’Assemblea d’ICV Sant Cugat es va reunir per ratificar la unanimitat a Roser Casamitjana com a cap de llista.

Casamitjana és nascuda a Barberà de la Conca i veïna de Valldoreix. És doctora en bioquímica i ha estat més de 40 anys realitzant investigacions a l’Hospital Clínic de Barcelona. Ha publicat diversos articles científics, ha impartit classes al Departament de Bioquímica i Fisiologia de la Universitat de Barcelona, i fa pocs anys que s’ha jubilat.

Pel què fa a la seva vida política, va començar a militar al PSUC des de l’any 1978, adscrita a l’àrea de sanitat. En aquest últim mandat, ha estat regidora de l’Ajuntament de Sant Cugat, i ha seguit els temes d’educació, benestar social, cultura, sanitat, serveis urbans i participació ciutadana. Actualment, és coordinadora local d’ICV, regidora i membre del Consell de barri de Les Planes.

Switch to mobile version