Autor Societat
9 Novembre 2014 a 16:00

Mama Mandawa dóna al Rebost Solidari un 10% del que va recaptar en el Lion Festival

Són un total de 1.150 euros

Rebost Solidari

Els responsables de Mama Mandawa lliuren els diners a Daniel Banyuls, del Rebost Solidari // Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

La sala de concerts de Cerdanyola del Vallès Mama Mandawa ha donat 1.150 euros al Rebost Solidari de la ciutat. Els diners són un 10% del total de la recaptació que va fer l’empresa de lleure al llarg de la quarta edició del Lion Festival. La iniciativa s’emmarca en el programa Mandawa Unit, una proposta social de la sala de festes que ajuda a entitats socials de Cerdanyola amb l’objectiu de demostrar que es pot compaginar l’oci amb el compromís social.

Xavier Fernández i Cristina Garre, els responsables de Mama Mandawa, van lliurar dimecres d’aquesta setmana els 1.150 euros al pastor i encarregat del Rebost Solidari, Daniel Banyuls. El pastor els va agrair la donació i va assegurar que els serà molt útil per comprar aliments i fer algunes reparacions per conservar els productes en fred. La regidora de Serveis Socials, Carme Arché, va presidir l’acte. L’edil cerdanyolenca va posar de relleu el compromís social de Mama Mandawa, que va definir com una empresa de lleure que “no oblida qui pateix la crisi i promou actuacions solidàries, com aquesta donació”.

El lliurement d’aquests 11.50 euros coincideix amb el vintè aniversari del Rebost Solidari. Aquesta entitat atén actualment unes 600 persones al mes, una xifra molt superior a la de fa uns anys com a conseqüència de la crisi. 15 voluntaris coordinats per Banyuls s’encarreguen de gestionar els productes i atendre les famílies més necessitades donant-los lots de menjar almenys un cop per setmana.

Switch to mobile version