Autor Entitats
19 Novembre 2014 a 15:00

L’Ajuntament forma les entitats en xarxes socials i estratègies de comunicació

L’objectiu és aprendre a gestionar la presència a les xarxes

Casal Joves Torreblanca

Casal Torreblanca // Foto: Trini Canals

La regidoria de Participació Ciutadana ha programat un curs de formació sobre les xarxes socials i les estratègies de comunicació destinat a les entitats del municipi. 16 associacions participen a la formació, que dura 10 hores i es du a terme a la Fundació Pere Tarrés, al Casal Torreblanca.

 Les associacions que participen al curs de comunicació són de caire divers –culturals, veïnals, esportives, escolars, de gent gran, de cooperació–, però totes són sense ànim de lucre. S’han cobert totes les places disponibles.

L’objectiu principal de la formació és que les entitats puguin gestionar la seva presència als entorns digitals, especialment les xarxes socials i els mitjans de comunicació en línia. Amb les eines que el curs posarà a la seva disposició, podran oferir una imatge acurada, augmentar el nombre de seguidors i millorar la comunicació entre l’associació i els seguidors.

El curs té una durada de 10 hores distribuïdes en tres sessions. Els punts principals que es tractaran són Les entitats sense ànims de lucre i la comunicació, Establir una estratègia de comunicació: públic, objectius, eines i crisi, Les xarxes socials, què poden oferir?, Facebook: estratègies de construcció d’imatge i tècniques per augmentar seguidors, Twitter: estratègies de comunicació: bones pràctiques i errors a evitar, Invertir en continguts: blocs versus web i Crowdfunding.

Switch to mobile version