Autor Política
28 Novembre 2014 a 13:45

L’Ajuntament contracta 73 persones a través del 3er Pla d’Ocupació

Tots ells eren aturats de llarga duració

pla ocupacio

El tinent d’alcalde donant la benvinguda als nous treballadors // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Cugat

El tinent d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugaroles, ha rebut els 73 santcugatens que l’Ajuntament ha contractat durant els propers sis mesos a través del 3er Pla d’Ocupació Municipal. Tots els contractats eren persones en atur de llarga durada i que ja havien exhaurit totes les prestacions per desocupació i per tant es trobaven en una situació personal i familiar molt complexa. Aquest és precisament l’objectiu d’aquest Pla, promoure l’ocupabilitat de les persones especialment de col·lectius de difícil reinserció social.

Aquesta ha estat la segona part del Pla d’Ocupació d’enguany. Ja entre els mesos de maig i novembre l’Ajuntament va incorporar 22 persones. En total amb les 73 d’ara hauran estat 95 les persones contractades per l’Ajuntament al 2014, més del doble dels contractats al 2013 a través del 2on Pla d’Ocupació, que van ser 42 persones.

Les 73 persones recent contractades han estat 5 conserges, 16 auxiliars administratius, 1 jardiner oficial 1ª, 2 pintors oficials 1ª, 1 peó desbrossador, 6 paletes oficials 1ª, 17 peons paleta, 1 mecànic, 2 coordinadors i 22 tècnics.

Switch to mobile version