Autor Societat
19 Novembre 2014 a 14:00

L’Ajuntament construirà 24 habitatges protegits de lloguer a Can Cabassa

L’edifici es mantindrà com a habitatge de protecció oficial

Ajuntament de Sant Cugat

Ajuntament de Sant Cugat // Foto: Joan Murcia

El ple municipal va aprovar el passat dilluns 17 de novembre, amb els vots a favor de CiU, el vot en contra del PP i les abstencions de PSC, ICV-EA, la CUP i el regidor no adscrit, que l’empresa de promocions municipals Promusa s’encarregarà de la redacció i de les obres de construcció del projecte d’un edifici de 24 habitatges de protecció oficial (HPO) en règim de lloguer a la zona de Can Cabassa.

La venta d’aquest edifici s’efectua per tal de saldar part del deute que l’Ajuntament de Sant Cugat té amb la companyia ferroviària Adif com a conseqüència d’una expropiació d’un terreny que va fer el consistori l’any 2005.

Una vegada construït l’edifici, l’Ajuntament el vendrà a un privat per tal d’obtenir diners per saldar part del deute. Si més no, encara que l’Ajuntament l’acabi venent, l’edifici continuarà amb la seva qualificació d’habitatge de protecció oficial. Aquesta promoció doncs, es destinarà totalment al lloguer protegit i s’afegirà al parc d’habitatge de protecció oficial que hi ha disponible a Sant Cugat.

Switch to mobile version