Autor Esports
19 Novembre 2014 a 14:30

La Sant Silvestre introduirà codis QR als dorsals dels corredors

Ha signat un conveni amb Siliconde SOS

Sant Silvestre

Domingo López, director de la cursa, i Lluís Donés, de Siliconde SOS, signen l’acord // Imatge cedida per la cursa Sant Silvestre

La setzena edició de la cursa Sant Silvestre, que uneix Barcelona amb Sant Cugat amb un recorregut de 10 quilòmetres, introduirà la tecnologia QR. Aquest cap de setmana els organitzadors de la prova van signar un acord de col·laboració amb l’empresa Siloconde SOS. L’objectiu de la rúbrica, que van presentar Lluís Donés, de Siliconde, i Domingo López, director tècnic de la cursa, és introduir els codis QR als dorsals per facilitar informació de cada corredor en cas d’emergència.

A través del codi QR que cada participant portarà al costat del seu número, qualsevol persona que tingui un dispositiu amb lector d’aquests codis –com ara un telèfon intel·ligent o una tablet- podrà accedir a un perfil personal del corredor en què hi apareixeran dades rellevants sobre ell, com ara el nom, les persones de contacte en cas d’emergència o possibles problemes de salut que tingui. D’aquesta manera, si algun corredor té algun problema al llarg de la prova, serà més fàcil i ràpid avisar els serveis d’emergència i atendre-la en base a les dades que facilitarà la seva fitxa personal.

López va voler destacar la importància de la nova aplicació per “ajudar que les atencions mèdiques siguin més ràpides”. Els responsables de la prova van explicar que el codi QR és un “gadget ideal per protegir nens, gent gran o persones amb algun tipus d’afecció”. “Gràcies a Silincode SOS tindrem sempre a mà dades vitals i els serveis d’emergència han de disposar d’informació essencial per atendre’ns”, van explicar els organitzadors.

Switch to mobile version