Autor Societat
11 Novembre 2014 a 17:45

ICV Vallès Occidental: “L’actuació dels Mossos va ser desproporcionada”

Demanen al govern municipal que retirin les denúncies

Imatges del desallotjament // Imatge del Twitter de la PAH Rubí

Imatges del desallotjament // Imatge del Twitter de la PAH Rubí

El coordinador d’ICV del Vallès Occidental, Santi Cayuela, ha qualificat de «desproporcionada» la intervenció dels Mossos d’Esquadra, ja que «no responia a l’oposició que van mostrar els membres de la PAH de Rubí».

«Les persones que reivindiquen el dret a un habitatge digne i denuncien el tracte que han rebut per part de l’entitat bancària no són delinqüents ni suposen un perill per a la seguretat ciutadana», ha afegit Cayuela, i per això «lamentem i condemnem l’actitud de les forces de seguretat que van causar cinc ferits, cosa totalment injustificada».

L’organització local d’ICV a Sant Cugat com ja han fet públic en altres ocasions, han demanat al govern municipal que es retirin les denúncies que han interposat contra la PAH per ocupació de la via pública. Marta Ribas, coordinadora d’ICV a Rubí i diputada d’ICV-EuiA ha volgut mostrar el seu suport a la tasca que realitza la Plataforma per defensar un dret bàsic com és el dret a un habitatge digne.

Per una altra banda, Cayuela ha manifestat el suport d’ICV a les mobilitzacions que tindran lloc a Sabadell el dimecres, dia 12: la plataforma Sabadell per l’Educació Pública organitza una cercavila amb el lema Per una educació pública de qualitat, cap retallada que sortirà a les 18h de la plaça Creu Alta; i per una altra, a les 13h hi ha una concentració davant dels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament.

ICV del Vallès Occidental també dóna suport a les diverses accions que estan realitzant els Col·lectius en Defensa de les Urgències del Taulí (CODUT) per reclamar unes urgències dignes. Tal com ha manifestat Cayuela, «estem en contra de les retallades dels serveis públics que està portant a terme CiU amb la complicitat d’ERC, i les combatrem des de les institucions però també sumant-nos a les reivindicacions dels diferents col·lectius que lluiten per millorar la vida de tothom».

Switch to mobile version