Autor Política
4 Novembre 2014 a 14:00

ICV-EUiA vol que l’ajuntament fomenti la contractació a particulars

Presentarà la moció al proper ple ordinari

Roser Casamitjana i Joan Calderon al darrer ple

Roser Casamitjana i Joan Calderon durant un ple // Foto: Xavier Boix

El grup municipal ICV-EUiA presentarà una moció al proper ple en la que instarà al govern local a fomentar la contractació a particulars. La coordinadora local d’ICV i regidora, Roser Casamitjana, creu que és necessari ampliar les ajudes a fomentar la contractació, sobretot a les persones que es troben en situació de dependència.

La moció demanarà que s’estableixi una nova línia de suport per tal que també els particulars puguin tenir accés a les subvencions previstes a la contractació, en concret en l’àmbit de la dependència, per fomentar l’ocupació de moltes persones de Sant Cugat en situació d’atur. “Es tracta d’ajudar a la gent que necessita algú a casa seva, creiem que es necessària i que els santcugatencs i santcugatenques l’acolliran bé”, afirma Casamitjana.

Revisió dels indicadors socials

Al ple ordinari d’aquest mes els ecosocialistes presentaran una segona moció. En aquest cas es tracta d’una petició a l’equip de govern de les dades dels indicadors socials de Sant Cugat de manera trimestral. Casamitjana creu que amb aquesta moció donarà accés a informació sobre com afecta la crisi al municipi i, per això, es demana que de forma trimestral es faciliti informació sobre el nombre de persones que han necessitat anar a Serveis Socials o altres serveis educatius i ocupacionals. Per Roser Casamitjana així se sabrà de manera actualitzada “quina és la situació real de la població de Sant Cugat”.

Switch to mobile version