Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
24 Novembre 2014 a 8:00

Estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

Estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

Estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya // Foto: Joan Murcia

L’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya pertany a les  línies S1, S2, S3 i S55 de l a línia Barcelona- Vallès. Es troba situada en el casc antic de la ciutat. En aquesta estació finalitzen el seu recorregut part dels trens de la línia S5, ja que d’altres ho fan a l’estació de Rubí. La línia es bifurca en dues direccions, una cap a Terrassa i l’altre cap a Sabadell.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com.

Switch to mobile version