Autor Cultura
19 Novembre 2014 a 17:00

El Teatre-Auditori acull l’exposició “La Memòria de les Arts Efímeres”

Mostra la tasca de preservació i col·lecció del MAE

L’exposició "La Memòria de les Arts Efímeres", al vestíbul del Teatre-Auditori // Imatge cedida per l'Ajuntament de Sant Cugat

L’exposició “La Memòria de les Arts Efímeres”, al vestíbul del Teatre-Auditori // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Cugat

El Teatre-Auditori de Sant Cugat acull fins al 30 de novembre una exposició titulada  La memòria de les arts efímeres. Documentar el passat per construir el futur de les arts escèniques. La mostra ens parla del fons del Museu de les Arts Escèniques de l’Institut del Teatre (MAE) i es podrà veure al vestíbul del Teatre-Auditori.

L’exposició dóna a conèixer el valor de conservar documents i objectes relacionats amb les arts escèniques. L’Institut del Teatre, a través del MAE, porta més de 100 anys recollint, catalogant i conservant documents i objectes relacionats amb el món de l’espectacle i preservant la memòria de les arts escèniques catalanes.

L’exposició proposa un viatge a través de materials del fons del MAE relacionats amb  6 propostes artístiques diferents, cada una representant d’alguna professió o aspecte del món teatral. Les obres són De la terra al sol, un espectacle de 1879 amb escenografia i vestuari de Francesc Soler i Rovirosa; Tórtola Valencia, una ballarina de la primera meitat del Segle XX; Terra Baixa, el clàssic d’Àngel Guimerà; Marionetes de Barcelona, la companyia de titelles de fil de Harry Tozer; Ronda de mort a Sinera, l’espectacle de Ricard Salvat a partir de l’obra d’Espriu i Quiriquibú, el llegat artístic de Fabià Puigserver.

Més informació podeu consultar el web del Teatre Auditori de Sant Cugat.

Switch to mobile version