Autor Cultura
8 Novembre 2014 a 13:00

El MAC acollirà l’acte de presentació dels Premis Literaris 2014

Serà el dimecres 12 de novembre

Museu d'Art de Cerdanyola

L’acte serà al Museu d’Art de Cerdanyola Can Domènech // Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han organitzat, com cada any, la presentació dels llibres guardonats en els Premis Literaris 2014 al Museu d’Art de Cerdanyola, Can Domènech (MAC).

La presentació dels llibres guanyadors tindrà lloc a la sala d’actes del MAC el proper dia 12 de novembre a les 19.30h. Es comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona; la regidora de Cultura, Montserrat Montiel i el vicerector de Relacions Institucionals i Territori de la Universitat Autònoma de Barcelona, Manel Sabés.

Aquest any, els premis conclouran amb un recital en homenatge de la poetessa i traductora catalana, Montserrat Abelló, que va morir el passat mes de setembre. L’acte anirà a càrrec de l’actriu i directora d’escenografia Marta Angelat i la poetessa barcelonina Anna Enrich. Els seus recitals aniran acompanyats de la música del cantant Josep Maria Ribelles.

Els guanyadors dels premis

En l’edició dels Premis Literaris 2014, els guardonats pertanyen a diferents classificacions de narrativa en català. El guanyador del pemi de Novel·la Valldaura-Memorial Pere Calders ha estat Francesc Xavier Torrents González, autor de La memòria del cor. Pel que fa al Premi de Narrativa Breu Caterina Albert ha estat per Arturo Padilla de Juan i la seva obra Somriures davant l’aparador. Finalment, el Premi de Poesia Divendres Culturals ha estat per l’obra de Darío Frías, La dimensión de lo invisible.

Switch to mobile version