Autor Hockey herba
17 Novembre 2014 a 14:30

El Júnior perd els dos derbis contra l’Egara

Els nois cauen per 2-3 i les noies per 3-0

 

 

 

 

Hoquei Herba

Imatge del web porvalencia.com

El Club Egara va endur-se els dos derbis contra el Junior en la jornada d’ahir de la Divisió d’Honor A masculina i la Divisió d’honor femenina. L’equip de Patricio Keenan va superar els santcugatencs per un ajustat 2-3 a domicili i les noies d’Adrian Lock van golejar per 3-0 al Bonaire.

Per cap dels dos equips ratllats la situació a la classificació ha variat en excés. Ambdós continuen quarts classificats a les seves lligues, si bé és cert que la distància respecte els primers classificats és força curta. L’Egara masculí es troba a tres punts del líder, el RC Polo de Barcelona, i a dos del segon i el tercer, que són l’Atlètic Terrassa i el Club de Campo. Pel que fa als equips del Junior tots dos es troben en una situació cómoda al mig de la taula.

Aquesta setmana, els dos equips del Junior tindran partits força assequibles. L’equip masculí anirà al camp del penúltim, el Taburiente. El femení, al seu torn, rebrà a casa a les últimes, l’Universidad de Sevilla.

Switch to mobile version