Autor Cultura
21 Novembre 2014 a 16:00

El Grup Mediterrània torna a l’Espai A 2015

Ha estat seleccionat per formar part de la xarxa d’espectacles amateurs el proper any

Imatge del web del Grup Mediterrània

Imatge del web del Grup Mediterrània

El Grup Mediterrània torna a estar seleccionat per a formar part de la xarxa d’espectacles amateurs Espai A durant el proper any.

Des de 2011, l’Espai A persegueix l’objectiu de crear una programació estable d’arts escèniques no professionals arreu de Catalunya, i posar a l’abast de tot el públic produccions de qualitat dins els àmbits del Teatre, del Cant, la Dansa i la Música.

Aquest circuit d’arts escèniques amateurs també vol potenciar i impulsar la creació de nous públics, augmentar l’ús dels espais escènics dels ateneus oferint nous canals per l’explotació de les produccions amateurs.

El Grup Mediterrània representarà properament el seu espectacle Quadrigènia a diferents punts del país. És el primer de creació pròpia. Va ser estrenat el passat juliol durant la Festa Major de St Cugat, que explica mitjançant la dansa la relació entre els quatre elements universals (terra, aigua, aire i foc ) i la cultura popular i tradicional de casa nostra.

El 14 de desembre el grup oferirà un tast d’aquest espectacle al barri barceloní de Sarrià, amb motius benèfics a favor de la Marató de TV3, en una actuació conjunta amb l’esbart de Sarrià i el de Gelida.

 

Switch to mobile version