Autor Atletisme
28 Novembre 2014 a 16:30

El Cross Ciutat de Cerdanyola s’obre als atletes federats

La competició es correrà el 13 de desembre

Cross Ciutat Cerdanyola

Imatge del Cross Ciutat de Cerdanyola de l’any passat // Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Novetats per a l’edició d’enguany del Cross Ciutat de Cerdanyola. La competició, que arriba a les 15 curses, ha donat un pas més en la participació i permetrà que corrin atletes federats en l’esport. Alhora mantindrà el tradicional Cross Escolar i el cross categoria open, dirigit a aquells que vulguin participar tot i no tenir llicència esportiva.

El Cross Ciutat de Cerdanyola es correrà el proper 13 de desembre. La sortida està programada per les 9.15 h i el punt d’inici i final de cada cursa serà el Parc dels Gorgs, que està al costat del Parc Tecnològic del Vallès. L’organització corre a càrrec de la secció d’atletisme i triatló del Cerdanyola HC i la Federació Catalana d’Atletisme ja l’inclou dins de la seva Lliga de Cross. Aquest any, a més, amb la gran novetat de la inclusió d’atletes federats implicarà la creació de nous circuits, més trofeus i algun que altre canvi organitzatiu.

Les inscripcions per la prova ja es poden realitzar a través del web www.croscerdanyola.com.

Switch to mobile version