Autor Cultura
2 Novembre 2014 a 17:00

El CAC posa en marxa una nova edició dels premis escolars

El Consell Audiovisual de Catalunya celebrarà aquest any la 12a edició

Imatge de la seu del Consell Audiovisual de Catalunya. // Imatge cedida pel CAC.

Imatge de la seu del Consell Audiovisual de Catalunya. // Imatge cedida pel CAC.

El Consell Audiovisual de Catalunya, en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, ha convocat aquesta setmana la dotzena edició dels Premis el CAC a l’escola, que tenen com a objectiu fomentar l’educació en comunicació audiovisual en l’àmbit escolar.

Els premis del certamen es divideixen en dues categories. La primera està adreçada als alumnes (des del segon cicle d’educació infantil fins a l’educació secundaria obligatòria) i la segona als professors. Aquest any, els alumnes de batxillerat podran presentar el seu treball de recerca al concurs, sempre que estigui relacionat amb l’àmbit audiovisual.

La finalitat dels premis dels alumnes és afavorir el coneixement i la interpretació del llenguatge audiovisual, amb una incidència especial en la percepció, l’anàlisi i la producció audiovisual, perquè pugin tenir un criteri propi quan reben continguts audiovisuals.

D’altra banda, els premis del professorat volen fomentar experiències d’educació en comunicació audiovisual a l’escola, així com impulsar bons hàbits en el consum audiovisual dels infants i dels joves.

Es dedicaran un total de 9000 euros en premis, repartits en sis subcategories diferents. Els primers premis tindran un valor de 1000 euros, i els segons de 500. En tots els casos, exceptuant els professors i els alumnes de batxillerat, el premi anirà destinat a l’escola i no pas a l’alumne. La data límit per presentar els projectes és el 9 de març de 2015.

Switch to mobile version