Autor Economia
30 Novembre 2014 a 17:00

El Banc Sabadell confirma la millora econòmica

L’obertura de nous negocis es troba en ple creixement

Imatge del web Wikimedia Commons

Imatge del web Wikimedia Commons

L’emprenedoria i l’obertura de nous negocis són un element clau per sortir definitivament de la crisi. Així ho confirmen les últimes dades del Banc Sabadell, que ha contribuït a l’obertura i el desenvolupament de més d’un miler de nous negocis franquiciats al país, cosa que representa un augment d’un 35% respecte a l’any passat. L’entitat ha aportat un finançament d’un total de 200 milions d’euros.

Dels negocis que ha finançat el Banc Sabadell un 56% corresponen a l’àmbit de la restauració, un 8% a l’alimentació i un 7% a la moda. Són les tres activitats més representatives de l’economia del país.

El sotsdirector de l’entitat, Eduardo Currás, té clar que les bones dades es deuen als canvis provocats per la crisi: “La crisi està propiciant que professionals sense feina es decantin per l’emprenedoria i centrin els seus esforços a obrir i dirigir una franquícia i iniciar així la seva trajectòria com a empresaris.”

Currás també ha parlat dels canvis produïts al sector del retail, que està canviant en gran mesura per l’evolució tecnològica: “El comerç de tota la vida va desapareixent a conseqüència de més competitivitat, de l’ús de les noves tecnologies i del sorgiment de nous hàbits de consum. L’espai que deixa aquest establiment tradicional l’està prenent el model de les franquícies, que, a Espanya, encara és una activitat amb recorregut”.

El Banc Sabadell fa més de quinze anys que dóna suport als negocis franquiciats, i actualment té 250 convenis signats amb les principals marques franquiciadores del país.

 

Switch to mobile version