Autor Entitats
9 Novembre 2014 a 12:30

Caixafu[Tu]r, nou programa de CaixaBank

Es tracta d’un programa per ajudar a planificar la jubilació

Torre de Caixabank // Imatge del web Wikimedia Commons

Torre de Caixabank // Imatge del web Wikimedia Commons

CaixaBank llança un nou programa per ajudar a planificar la jubilació dels clients d’acord amb les seves necessitats i expectatives, anomenat Caixafu[Tu]r. Es tracta d’un programa que neix per ser permanent i disponible durant tot l’any, amb l’objectiu d’ajudar els clients a elaborar un pla d’estalvi que podran anar adaptant al llarg del temps. Així, es podrà assolir la jubilació de la forma més planificada possible.

L’entitat vol, així, conscienciar els seus clients que és millor començar a estalviar com més aviat millor per tal de poder comptar amb els recursos necessaris per afrontar la jubilació, de forma òptima, en un futur.

Caixafu[Tu]r assessora, planifica i ofereix solucions

Caixafu[Tu]r és un programa transversal de Banca Particulars i Banca Personal portat a terme per un equip de gestors especialitzats, amb potents eines tecnològiques d’assessorament a mida, i una àmplia gamma de productes d’estalvi i previsió.

CaixaBank ha desenvolupat, d’altra banda, un simulador financer, que estarà disponible a partir de demà, i que ajudarà el client a projectar la seva jubilació a partir d’un càlcul de la pensió estimada a percebre i la seva renda actual. Aquesta eina proporcionarà tota la informació necessària perquè el client pugui prendre decisions d’estalvi pensant en el futur.

El programa està dividit en tres eixos principals:

  • Assessorament per aconsellar i estimar els ingressos que tindrà el client quan es jubili, tenint en compte els seus recursos actuals i futurs.
  • Conscienciació i planificació de la jubilació sense esperar als anys previs a la jubilació.
  • Oferir solucions.

Amb això, CaixaBank pretén que a finals d’any s’arribi a superar les 200.000 Comptes Futur (PIAS), comptes orientats a l’estalvi periòdic i amb liquiditat disponible en qualsevol moment. En aquest sentit, l’entitat disposa d’una àmplia gamma de productes per complementar la prestació de jubilació, com és el Pla Futur Flexible, dirigit a clients amb l’oportunitat d’invertir en diverses carteres amb perfils diferents. D’altra banda, si el client traspassa ara el seu pla de pensions des d’una altra entitat podrà obtenir fins a un 3% d’abonament en efectiu de l’import traspassat.

Switch to mobile version