Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
1 Novembre 2014 a 8:00

Auditori de Sant Cugat

Auditori de Sant Cugat

Auditori de Sant Cugat // Foto: Joan Murcia

 

Va néixer al 1990 amb un objectiu clar, proporcionar a la població de Sant Cugat la possibilitat de gaudir d’una oferta cultural rica i variada. Té una superfície de 5615 m2 i és obra dels arquitectes Ramon Artigues i Ramon Sanabria.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com.

Switch to mobile version