Autor Bàsquet
19 Novembre 2014 a 16:00

Arriba el campus Basket City Nadal de la UESC

El campus combina esport, anglès i diversió

Participants al Campus Basket City Nadal // Imatge cedida per la UESC

Participants al Campus Basket City Nadal // Imatge cedida per la UESC

Aquest nadal, la Unió Esportiva Sant Cugat organitza, un any més, el Basket City Nadal, un campus de Nadal adreçats a joves nascuts entre el 2002 i el 2006, i que tindrà lloc els dies 29, 30 i 31 de desembre al Pavelló Municipal de Valldoreix.

El Basket City Nadal ofereix als esportistes un espai lúdic i formatiu, que combina esport, diversió i anglès. El campus està coordinat per entrenadors de la UESC que tenen titulació i experiència, i també molta il·lusió. Hi haurà dos nivells d’activitats, en funció de l’edat dels participants: el Basket Rookie – per als nascuts entre 2003 i 2006, ambdós inclosos – i el Basket Pro, per aquells nascuts l’any 2002. Tots els participants gaudiran dels entrenaments en anglès, ja que hi haurà dos entrenadors anglòfons.

Els tres dies del Basket City Nadal tindran el mateix horari: entre les 9h i les 13.30h – amb servei opcional i gratuït d’acollida, de 8h a 9h del matí i de 13.30h a 14.30h del migdia – i tindrà un preu de 85€. L’organització adverteix que enguany no s’inclou en el preu l’opció de dinar.

Per inscriure’s en el campus, es pot fer a l’Oficina de la UESC, les tardes de 18h a 20h, per correu electrònic a través de l’adreça del club (info@uesc.cat), tot indicant el nom del jugador, l’edat i si es farà ús del servei d’acollida al matí o al migdia; o bé a través del servei de reserva, que trobareu en aquest enllaç. Les places per al Basket City Nadal són limitades, i es tindrà en compte l’ordre d’inscripció, és a dir, la data de l’ingrés bancari que confirma la inscripció.

Uns dies abans del campus, es convocarà als pares i/o tutors legals a una reunió informativa. El campus treballarà tres conceptes, cada dia un únic concepte en profunditat. Les novetats del campus s’aniran anunciant a la pàgina de Facebook.

Per a més informació podeu contactar amb el coordinador del campus, l’Andreu Cervera, a través del seu telèfon mòbil (630 09 86 59) o el seu correu electrònic (acervera@gmail.com).

Switch to mobile version