Autor Societat
28 Novembre 2014 a 16:45

Acte d’agraïment als voluntaris de l’Arxiu Municipal

15 persones ja han participat en aquest programa de l’Ajuntament

voluntaris arxiu municipal

Voluntaris que col·laboren amb l’Arxiu Municipal // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Cugat

Al mes de novembre s’han incorporat quatre nous voluntaris en la nova fase del voluntariat de l’Arxiu Municipal que es sumen a les que ja van participar en la primera fase i que tenen com a objectiu acostar el patrimoni documental al municipi mitjançant la participació activa d’aquells ciutadans que disposen de temps lliure i voluntat per ajudar de forma altruista a la preservació i difusió del patrimoni de Sant Cugat. Aquesta és una iniciativa que ha tingut molt bona acollida i per això es continua repetint.

Un cop més s’ha apostat per aconseguir-lo pel tractament de fons privats, perquè són els que donen una visió més propera i particular de la història recent de la ciutat. Els fons que es tractaran en aquesta ocasió són: el Fons Auladell, el Fons Ramón Pros, el Fons Joan Tortosa, el Fons del Club Muntanyenc i el Fons Cabanas, tots ells significatius tant pel seu contingut com per la seva naturalesa, ja que ofereixen una ventall ampli de la tipologia de la documentació que és gestiona a l’arxiu municipal de Sant Cugat.

Switch to mobile version