Autor Cultura
29 Novembre 2014 a 11:30

25 anys de Mira-sol Teatre

“Fet i per fer” és l’obra de la celebració

La companyia Mira-sol Teatre saludant al públic

La companyia Mira-sol Teatre saludant al públic // Imatge de la web mira-sol teatre

La companyia Mira-sol Teatre celebra els vint-i-cinc anys de la seva fundació, i ho fa com cal, pujant a l’escenari del Teatre del Casal de Mira-sol, amb dues representacions de l’obra Fet i per fer, el dissabte 29 a les 21 hores, i el diumenge 30 a les 19.

El 25è aniversari és un bon moment per mirar enrere i també cap endavant. I això és el que posa en joc la companyia Mira-sol Teatre amb l’esmentada obra, un espectacle musical fresc i divertit, que repassarà la vida del grup teatral, amb una menció especial pels Pastorets representats per infants, que ja compten amb vint anys de vida i ja s’han fet tradició.

La representació de dissabte comptarà amb la presència de Xavier Escura, regidor de cultura de l’Ajuntament de Sant Cugat, mentre que a la de diumenge hi assistirà, el president del Consell de Barri de Mira-sol, Francesc Carol.

Switch to mobile version