Autor Cultura
20 Novembre 2014 a 13:30

18é aniversari de la Companyia de Teatre Femarec

La celebració va tenir lloc al Centre Cívic del Besòs

La Companyia de Teatre de Femarec amb els ambaixadors Joma, Tortell Poltrona, Jordi Milán, Mont Plans i Xavier Serrat // Imatge cedida per Femarec

La Companyia de Teatre de Femarec amb els ambaixadors Joma, Tortell Poltrona, Jordi Milán, Mont Plans i Xavier Serrat // Imatge cedida per Femarec

La Companyia de Teatre de Femarec va celebrar abans d’ahir els 18 anys sobre els escenaris amb una gran festa d’aniversari. L’acte va tenir lloc al Centre Cívic del Besòs (Barcelona) en el qual van assistir els actors i actrius de la companyia; la directora del grup teatral, Glòria Rognoni, ambaixadors i ambaixadores de l’entitat com Mont Plans, Tortell Poltrona, Jordi Milán, Xavier Serrat i Joma; Damià Llorach, Director Territorial de Catalunya Caixa a Barcelona, i l’Amèlia Clara, presidenta de Femarec.

L’entitat pretenia demostrar amb aquesta celebració, la solidesa i qualitat dels seus membres,  i alhora reivindicar el tracte de respecte i serietat que mereix una companyia amb tanta trajectòria sobre els escenaris.

La festa va començar amb una petita actuació dels actors, els quals van treure el pastís (elaborat pels usuaris i les usuàries del Centre de Dia de Salut Mental de Femarec) tot just acabar la representació. Tothom va brindar per la continuïtat de la companyia, garantida  gràcies a la col·laboració de  Catalunya Caixa. Amèlia Clara va pronunciar unes paraules tot seguit, en les quals va destacar les dificultats que té la companyia per aconseguir contractacions, ja que les sales de teatre no veuen més enllà que a persones amb discapacitat psíquica i/o trastorn mental. Per l’altra banda, Damià Llorach va incidir en la raó per la qual han seleccionat Femarec per la seva col·laboració “són una companyia de teatre de qualitat i que treballa amb rigor i serietat, i és per això que hem decidit apostar per ella”.

La celebració no només va servir per fer un repàs a les 17 obres ja estrenades, sinó que també va servir per presentar el nou espectacle “Punt i Seguit” que s’estrenarà el pròxim 3 de desembre al Casino l’Aliança de Poblenou a les 21.00 h.

Switch to mobile version