Autor Economia
30 Octubre 2014 a 12:30

Xavier Trias inaugura el 18è Barcelona Meeting Point

256 empreses de 23 països

Jordi Cornet, Delegat Especial del Govern en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona; Santi Vila, Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya; Xavier Trias, Alcalde de Barcelona; Mº de los Llanos de Luna, Delegada del Govern Espanyol a Catalunya; Juan Van-Helen Rodríguez, Director General d’Arquitectura, Habitatge i Sòl del Govern Espanyol; i Enrique Lacalle, President del BMP

Jordi Cornet, Delegat Especial del Govern en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona; Santi Vila, Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya; Xavier Trias, Alcalde de Barcelona; Mº de los Llanos de Luna, Delegada del Govern Espanyol a Catalunya; Juan Van-Helen Rodríguez, Director General d’Arquitectura, Habitatge i Sòl del Govern Espanyol; i Enrique Lacalle, President del BMP // Imatge cedida pel Barcelona Meeting Point

Ahir l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va inaugurar la 18a edició del Barcelona Meeting Point (BMP 2014), que es celebrarà fins al diumenge 2 de novembre al pavelló 8 del Recinte Firal de Montjuïc de Fira de Barcelona.

A la presentació també hi ha assistir la Delegada del Govern a Catalunya, Mº de los Llanos de Luna, el Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila, el Director General d’Arquitectura, Habitatge i Sòl del Govern Espanyol, Juan Van-Helen Rodríguez, el Delegat Especial del Govern en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Jordi Cornet, el Tercer Tinent d’Alcalde i Tinent d’Habitatge Urbà de l’Ajuntament de Barcelona, Antoni Vives, l’Alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, el President del BMP, Enrique Lacalle, el Cònsol General de la República Popular Xinesa a Barcelona, Qu Shengwu, i presidents, consellers delegats i directors generals de destacades empreses del sector.

En aquesta 18a edició, el BMP es reafirma com l’únic Saló Immobiliari Internacional d’Espanya de caràcter Professional. El BMP, que s’estructura en dues parts diferenciades, d’una banda el Saló Professional, del 29 al 31 d’octubre; i de l’altra, el Saló Gran Públic, del 29 d’octubre al 2 de novembre, compta amb 265 empreses participants procedents de 23 països, i ocupa una superfície aproximada de 20.000 m2.

A l’acte d’inauguració, el president del BMP, Enrique Lacalle, va mostrar-se satisfet i va manifestar que Barcelona Meeting Point és el lloc ideal per contactar amb els principals fons d’inversió internacionals. La massiva presència dels grans fons al BMP que vénen amb moltes ganes de buscar producte i de comprar, és una clara mostra que l’immobiliari espanyol torna a estar de moda”. Lacalle va afegir que després de 18 anys, el BMP “segueix ferm amb la seva aposta pel sector immobiliari, ajudant al sector a vendre, atraient compradors i consolidant la recuperació del sector” i va destacar que en aquesta edició “comptarem amb una massiva presència dels grans fons d’inversió internacionals, agents de la propietat i inversors d’Europa, Rússia i Xina, i la major oferta immobiliària del mercat, on aquest any es podran trobar millors ofertes que mai i el millor finançament del moment, són un símptoma clar que l’edició d’aquest any del BMP és espectacular”.

Jordi Cornet, delegat Especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, entitat organitzadora del BMP, també va mostrar-se satisfet perquè “la recuperació econòmica ja s’aprecia, com ja reconeixen les últimes enquestes empresarials, i també l’immobiliari està en el camí de la recuperació i demostrant la seva competitivitat internacional al guanyar molts concursos i activitats fora de les nostres fronteres”. En aquest sentit, Cornet va destacar que a l’edició d’enguany, el Consorci presentarà als inversors nacionals i internacionals projectes immobiliaris com la plataforma logística BZ de la Zona Franca, així com també el desenvolupament urbà del barri barceloní de La Marina. A més, el Consorci també pretén ampliar la complicitat empresarial de la seva entitat als inversors i les empreses xineses davant les perspectives que augmentin els contractes comercials entre Espanya i Xina.

Per a més informació sobre les activitats que es desenvoluparan durant aquests dies al Barcelona Meeting Point 2014 es pot consultar el web del BMP 2014, així com també els nostres articles relacionats.

Switch to mobile version