Autor Cultura
23 Octubre 2014 a 15:30

Un divendres al mes amb música coral al Monestir

Arrenca el 3er cicle de música sacra i coral

Presentació del 3er cicle de música sacra i coral

Presentació del 3er cicle de música sacra i coral // Imatge cedida per l’Ajuntament

Demà, 24 d’octubre, arrenca el 3er cicle de música sacra i coral al Monestir. El concert serà a les 9 de la nit a càrrec del Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers amb el concert Salve Regina. Aquest grup va ser el guanyador del premi Let the Peoples sing l’any 2013.

Xavier Escura, regidor de cultura, considera que “aquest cicle singularitza l’activitat cultural que es fa a la ciutat”. Parla, content, de la consolidació d’un cicle que ja arriba a la seva tercera edició.

La resta de concerts

El cicle té previstos uns altres quatre concerts que es distribuiran mensualment, sempre divendres a les 9 de la nit. El 21 de novembre visitarà el Monestir la Musica Reservata de Barcelona, seguits el 23 de gener pel Cor femení Auditexaudi, el 20 de març pel Cor Vivaldi i el 15 de maig per la Camerata Coral Sant Cugat, que tancarà el cicle.

Justament la Camerata és l’organitzadora de l’esdeveniment en col·laboració de la Parròquia de Sant Pere d’Octavià. L’entrada té un cost de 10€ solidaris amb Càritas. Els tiquets es poden comprar el mateix dia del concert o a través de l’Oficina de Turisme.

Switch to mobile version