Autor Entitats
1 Octubre 2014 a 15:56

“Sigues tu mateix, fes teatre”

Els Tallers de Teatre Sílvia Servan inauguren el curs sortint al carrer

Espectacle de Taller de Teatre Sílvia Servan

Espectacle de Taller de Teatre Sílvia Servan // cedida

Com ja ens tenen acostumats, els Tallers de Teatre Sílvia Servan, de la Unió Santcugatenca, inauguraran el nou curs escolar amb un espectacle de carrer. Serà el proper dissabte 4 d’octubre a partir de les 6 de la tarda des de la Plaça Lluís Millet.

Aquest serà el cinquè espectacle inaugural de l’escola que surt a les places de la ciutat i consistirà en una peça teatral breu d’aproximadament un quart d’hora en que tant alumnes com professors es posaran a la pell d’uns personatges atemporals que busquen apassionadament una cosa. Sota l’eslògan “Sigues tu mateix, fes teatre”, els actors i actrius buscaran entre les places i el públic fins a trobar allò que necessitaven.

Els Tallers de Teatre Sílvia Servan donen el tret de sortida al curs 2014-2015 amb un espectacle per tal que els alumnes facin un tast de teatre de carrer i per obrir les portes de l’escola a la resta de la població i ho faran des de la Plaça Lluís Millet, la Plaça Quatre Cantons i la Plaça Octavià i hi participaran alumnes i professors dels tallers. Així que Tres, dos, un… ACCIÓ!

Switch to mobile version