Autor Atletisme
27 Octubre 2014 a 13:30

Roger Roca guanya la VI Cursa DIR – Mossos d’Esquadra

Montse Carazo s’imposa en la cursa femenina

 [wzslider info=”true”]

1.219 atletes han participat en la cursa de 10 kms que s’ha celebrat avui pels carrers de Sant Cugat amb el nom de VI Cursa DIR – Mossos d’Esquadra. 497 atletes més ho han fet en la de 5 kms. En la primera d’elles 48 dels participants eren Mossos d’Esquadra dels quals cal ressaltar el segon de la classificació, Óscar Rodríguez, i 10 més en la de 5 kms. De socis del club DIR han participat en la primera de les proves 323 atletes, dels que el 3er de la classificació n’era un, en Sergi Marin, i en la segona hi han participat 116.

El guanyador de la prova ha estat en Roger Roca amb un temps de 31:54. Roger Roca és un atleta amb molt prestigi, especialista en duatló i carreres de fons, amb un palmarès important que ha estat campió d’Espanya de Marató i subcampió europeu de duatló. Pel que fa a les dones, la primera en arribar a la meta ha estat l’atleta Montse Carazo, de la Unió Colomenca d’Atletisme, amb un temps de 38:09, la segona ha estat Degitu Jebesa, amb un temps de 38:27 i la tercera Enka Viñas, amb 38:50. Les tres dones han ocupat els llocs 17, 21 i 24 a la general.

Pel que fa la cursa de 5 kms, els guanyadors en la cursa d’homes han estat Jesús Hurtado, amb un temps de 15:45, seguit de l’Ignació Moisés i Lahcen Harbil i, pel que fa a les dones, la guanyadora ha estat la Mònica Suàrez, amb un temps de 19:18, seguida de la Mireia Ràfols del Club Muntanyenc i la Laura Martínez.

Switch to mobile version