Autor Futbol sala
24 Octubre 2014 a 10:30

Partidàs entre l’Olimpyc i l’Escola Pia Sabadell

L’Olimpyc treu un empat a 3 important contra el líder

Els jugadors de l'Olimpyc La Floresta abans del partit

Els jugadors de l’Olimpyc La Floresta abans del partit // Foto: Xavier Boix

En el partit avançat jugat ahir al Pavelló Municipal de Can Llobet, l’Olimpyc, quart a la classificació amb 4 victòries i dues derrotes, rebia al líder invicte de la Segona Divisió B Nacional, l’Escola Pia Sabadell. I el líder va demostrar el perquè del seu lideratge però els de La Floresta també van demostrar el motiu pel qual aquest any no miren enrere a la classificació sinó que miren endavant.

Començà el partit amb el domini dels sabadellencs, amb bon toc i controlant el partit. Però de seguida Marc Feu, en el minut 3, va avançar els florestans en un xut directe des del córner que el porter sabadellenc no va saber aturar. Amb el resultat a favor, el control de la pilota encara va ser més clar pels visitants i els de Xaloc Rion van passar a jugar a la contra. Encara podien haver obert més l’avantatja 1 minut més tard quan Pirata es va quedar sol davant la porteria rival i va fallar una ocasió molt clara.

Fins el minut 10, molt control dels sabadellencs però sense oportunitats a destacar. Sí es pot destacar en canvi la de Martí Casas a 9 minuts del final, a la que va seguir una targeta groga al mateix jugador. A partir d’aquest minut però el joc va entrar en un moment de cert embogiment que no li anava bé a l’Escola Pia que, tot i tenir més oportunitats, un pal després d’un xut de falta per exemple, va patir més del que sòl fer-ho habitualment. A 7 minuts del final de la primera part l’Olimpyc va demostrar en una jugada l’estat de forma dels seus jugadors amb una jugada d’atac en la que van participar tots els seus jugadors i en la que, després d’un passi d’esperó del capità Martí Àngel, no van saber resoldre. Els de La Floresta a més tancaven bé en defensa, eren solidaris davant la major força física i el toc ràpid i incisiu dels líders. Els de Sabadell en defensa havien de fer us de les faltes tàctiques que els van dur a les 5 faltes a 5 minuts del final.

L'Escola Pia Sabadell atacant la porteria de Guillem

L’Escola Pia Sabadell atacant la porteria de Guillem // Foto: Xavier Boix

A 4 minuts pel final, un nou pal després d’una bona jugada d’atac de l’Escola Pia de Sabadell. Semblava que se li començava a anar el partit als florestans i Rion va reconstruir l’equip, retornant a Pirata, Oliva i Ferrer a la pista per controlar més el partit. La darrera ocasió del partit la tindrà justament aquest darrer per tancar una primera part amb el resultat 0-1.

La segona part començà gairebé igual que la primera però aquest cop el segon gol dels locals arriba més ràpid. Nitu rep un passi des de la dreta i fa el gol als 40 segons. A partir d’aquest el partit es converteix en un atac i gol de l’Escola Pia, que posa tota la carn a la graella. Al minut 6, Martí Casas és expulsat per doble amonestació, una baixa sensible pels locals, i torna a descontrolar-se per uns moments el partit. Ara és el porter Guillem qui entra en acció amb les seves habituals aturades. La primera és al 8.

A partir del minut 11, els de Sabadell comencen a jugar amb porter – jugador i ho fan d’una forma excel·lent posant en greus problemes als locals. Toquen amb brillantor, fent un moviment en atac exquisit. No triga a arribar el primer gol. Al minut 14 cau el primer en un passi interior que remata el pivot visitant, després d’una gran aturada de Guillem. Entremig els de l’Olimpyc han perdut l’oportunitat d’aconseguir un gol amb la porta buida. L’Escola Pia es posa en 5 faltes – fet important al final del partit…- i segueix jugant igual. 1 minut i mig més tard cau el segon gol. I com veuen que els dóna resultat segueixen jugant amb porter – jugador, fet que només està a l’alçada dels grans equips.

A 2’20” Fernando té una ocasió clara que estavella contra el pal i mig minut més tard els sabadellencs s’avancen amb un xut sec des de la dreta, posant el 2-3 al marcador. Xaloc Rion ordena jugar amb porter – jugador, posant a Joan Ferrer jugant en aquesta posició. I a manca d’1 minut per acabar es dona una situació estranya de joc. Pirata puja per la banda dreta, li fan falta però continua i l’àrbitre en principi aplica la llei de l’avantatja però els visitants tenen la bandera aixecada de les 5 faltes el que suposa que la decisió resulta més un càstig que una avantatja pels locals. L’àrbitre, amb bon criteri, rectifica. És Fernando l’encarregat de xutar la falta directa i de fer el tercer gol dels locals i empatar el partit. Un empat que és de totes totes just amb el que va passar sobre la pista. Encara tindria una altra opció al final l’Olimpyc de fer gol a porteria buida, com altres havia tingut durant aquesta part. Però per plantar cara a aquest líder, els jugadors de Xaloc Rion es van buidar físicament i, encara que ho sembli, no és tant fàcil xutar d’una banda a l’altra del camp. Felicitats als dos equips pel bon partit que ahir ens van servir a Can Llobet, la bona entrada al pavelló ho va agrair i dissabte a més podran veure el Madrid – Barça.

Switch to mobile version