Autor Entitats
30 Octubre 2014 a 14:00

Més seients de sortida per Barcelona-el Prat

Les companyies aèries programen un 6,8% més de seients per aquest hivern

Aeroport de Barcelona-el Prat

Aeroport de Barcelona-el Prat // Imatge del web www.directe.cat

Les companyies aèries han programat que l’Aeroport de Barcelona-el Prat compti amb més de 8,4 milions de seients de sortida per la propera temporada d’hivern, que comença aquest mateix diumenge. Aquest fet suposa un increment del 6,8% en el nombre de places respecte l’any passat. En aquest sentit, destaca l’augment en un 34,7% en l’oferta de vols a Àsia, un 31,6% a Orient Mitjà i un 18,2% a l’Amèrica Llatina. Per països, Itàlia, França i el Regne Unit són els que experimenten un major increment amb un 19,8%, un 13,9% i un 12,4% respectivament.

Operacions

S’espera que siguin més de 47 mil els moviments programats per les companyies durant aquesta temporada, un 4,1% més que el 2013.

Barcelona-el Prat comptarà amb 28 noves rutes, d’un total de 235 que l’uniran a prop de 140 destinacions. La novetat més destacada respecte l’hivern passat és la connexió amb Pequín, entre d’altres. Així, l’aeroport estarà connectat amb 28 destins nacionals, més de 80 europeus i 25 intercontinentals.

La programació de seients i moviments a la temporada d’hivern 2014-2015 està subjecta a canvis per part de les companyies aèries.

Switch to mobile version