Autor Societat
7 Octubre 2014 a 14:00

Més de 125 nens malalts de càncer, copilots per un dia

Van gaudir de diverses activitats al circuit

Moltes activitats dissabte al Circuit // Imatge cedida pel Circuit de Catalunya

Moltes activitats dissabte al Circuit // Imatge cedida pel Circuit de Catalunya

L’aecc-Catalunya Contra el Càncer de Barcelona, amb la col·laboració del Circuit de Barcelona-Catalunya va organitzar el passat dissabte la VII Jornada AECC & Circuit de Barcelona-Catalunya, en què 125 nens malalts de càncer van convertir-se en copilots per un dia.

Durant la jornada, tant nens com famílies van poder oblidar-se durant unes hores de la malaltia, i gaudir de moltes activitats com una visita guiada pel Circuit, un circuit de seguretat vial de Mapfre, una exhibició de les colles geganteres de Montmeló, tallers de manualitats i maquillatge, o un espectacle d’acrobàcies en moto. L’activitat estrella, com cada any, va ser La Tanda contra el càncer, en què van participar-hi cotxes d’alta gamma com Porsche, Lamborghini o Ferrari, bé de particulars o bé de concessionaris i clubs de tot l’Estat espanyol.

En total, 600 persones, entre famílies i voluntaris, van prendre part d’aquesta jornada dedicada als malalts de càncer més petits, organitzada per l’aecc, una entitat social d’àmbit nacional, privada i sense ànim de lucre, declarada d’utilitat pública. Té representació en més de 2000 localitats, i compta amb més de 1500 voluntaris actius, que tenen el propòsit de lluitar contra el càncer, i amb més de 147000 socis.

A Barcelona – amb seu a la Gran Via de L’Hospitalet del Llobregat-Barcelona, gestiona els seus propis recursos, que es destinen a programes i ajuts per al seu àmbit d’actuació, i té presència a més de 90 municipis de la província. Els objectius principals de l’aecc Catalunya Contra el Càncer són donar suport al malalt de càncer així com a la seva família, la prevenció del càncer i la promoció de la salut, i fomentar la recerca oncològica de qualitat i propera al pacient. Tot això ho fan possible els voluntaris de l’aecc, així com també la mobilització social i de recursos, i la sostenibilitat econòmica de l’entitat.

Switch to mobile version