Autor Cultura
8 Octubre 2014 a 18:27

Mafe i Bart Duo al Cicle de Concerts al Mut

Demà dijous nou concert organitzat per Jazzenviu

Mafe i Bart Duo

Mafe i Bart Duo // Imatge cedida

El duo format per Maria Fernanda Martínez i Bartolomeo Barenghi estaran demà dijous 9 a Sant Cugat. Jazzenviu organitza un nou concert, aquesta vegada dins el cicle que organitza la Cafeteria – Bar de tapes i restaurant MUT, al Casal de Joves Torreblanca.

El concert, que  és gratuït i a partir de 2/4 de 9 de la nit, ens ofereix un viatge a través de la música llatino-americana, passant per diferents països, ritmes, matissos i colors: tango, samba, bambuco, bolero, zamba…amor, gelosia, despit, luxúria, desamor, passió…Maria Fernanda (Mafe) és la veu i Bartolome (Bart) és el guitarra. En aquest enllaç teniu un avançament.

Switch to mobile version