Autor Hockey patins
11 Octubre 2014 a 9:30

Lloret de Mar acull la fase final de la CopaEP de primera estatal

Les noies jugaran el seu últim partit del Grup A

Cartell COPAEP 1a Estatal

Cartell COPAEP 1a Estatal // Imatge cedida

Miquel Margalef

Després de sis partits en tres jornades ja tenim els emparellaments per la Fase Final de la 1a Copa EsportsPenedès.cat d’aquest dissabte 11 d’octubre a Lloret de Mar. La jornada arrencarà a dos quarts de sis de la tarda amb el partit entre tercers, a les 19:00 s’enfrontaran els segons per donar pas a dos quarts de nou de la tarda a la gran final. D’aquesta manera i després de dos partits sense guanyar, el PHC Sant Cugat es jugarà la tercera posició de la primera CopaEP estatal a dos quarts de sis de la tarda contra el Caldes. Aquest només ha sumat 2 gols a favor i 5 en contra en tota la CopaEP. Per la seva banda el Sant Cugat n’ha marcat 5 i n’ha encaixat 8.

Per l’altre banda el PHC Sant Cugat femení jugarà el seu últim partit a la CopaEP a dos quarts de deu contra el Mataró i tancarà així la seva participació a la 3ra edició de la Copa. Guanyant els permetria sumar 7 punts i posicionar-se de manera temporal en la segona posició. Cal recordar que per poder anar a la fase final que es celebrarà a Bigues i Riells el 26 d’octubre cal quedar entre la tercera i la primera posició.

Switch to mobile version