Autor Ciclisme
21 Octubre 2014 a 12:30

Les novetats de la Transcollserola la fan batre el rècord de participació

Rubén León guanya amb un temps de 2 hores i 22 minuts

[wzslider info=”true”]

Diumenge s’aixecava amb un dia fantàstic, amb un ajuntament tenyit de rosa commemorant el Dia Internacional del Càncer de Mama i rebent als 254 participants en la VII edició de la Transcollserola de BTT, no competitiva, tot i que ningú ho diria!, que aquest any comptava, com havíem avançat la setmana passada, amb dues novetats que de ben segur han animat als i les participants a apuntar-se. Així ho ha confirmat el president de la Unió Ciclista Sant Cugat, entitat organitzadora de l’esdeveniment, Rafa Robledo: la incorporació del GPS per controlar el recorregut i la creació d’una segona marxa amb un recorregut de 23 km.

Després de fer un sentit homenatge al mecànic del club Joan Camps, que ens va deixar fa un any i al que s’ha dedicat l’edició d’enguany, amb la participació de la seva dona i les seves filles, els i les participants començaven el recorregut amb una puntualitat “britànica” des del Parc Ramon Barnils.

La carrera

Ho podeu veure a les imatges d’en Tino Rubio però l’espectacularitat de la cursa es centra a la part de Collserola i a l’entorn dels trams de terra. El guanyador de la cursa llarga ha estat Rubén León, seguit de Jaume Caro i Oriol Chias. Pel que fa al recorregut curt, el guanyador ha estat Daniel Abril, seguit per l’Elena Fraile i l’Àlex Pérez.

Switch to mobile version