Autor Bàsquet
26 Octubre 2014 a 17:45

La UESC juga bé i guanya amb comoditat a l’Escola del Carme

Còmoda victòria de les de Germán Simón

UESC - CEESC

UESC – CEESC // Foto: Xavier Boix

Partit difícil el que afrontava el sènior femení de la UESC aquest dissabte tenint en compte l’horari, que coincidia amb el Real Madrid – Barça, i els antecedents d’ambdós equips en aquesta temporada. La UESC havia guanyat 2 dels 4 partits i l’Escola del Carme, de Sabadell, havia guanyat 1 dels 3 partits, però contra rivals d’entitat. El PAV 2 però mostrà una bona entrada i la UESC va treure ahir la seva millor versió en el que portem de temporada.

La primera part va ser molt igualada, arribant amb un resultat ajustat de 17 – 16 al final dels 10 minuts. Les locals van sortir d’inici amb Cuesta, Hidalgo, Martín, López i Alegre. Les visitants amb Fontanet, López, Mas, Sorolla i Gené. D’inici va agafar avantatja l’equip de German Simón amb un parcial de 6-0 que ràpidament va igualar l’Escola del Carme amb dos atacs i un triple, una de les armes de les visitants, que faran 9 en tot el partit. D’aquí fins el final intercanvi de cistelles i atacs ràpids.

En el segon quart, les vermell i negres ajusten més la defensa i el rebot però no aconsegueixen obrir avantatja en el marcador. Cada cop que aconsegueixen marxar de més de 5 punts arriba un atac acabat amb un triple de les sabadellenques. A patir del minut 7 però la UESC pot tancar millor el rebot i fer atacs més seleccionats amb el que pot marxar al descans amb una avantatja de 6 punts, 30-24, la més gran del partit fins el moment.

UESC - CEESC

UESC – CEESC // Foto

Després del descans arriba la primera estirada de les locals, el millor temps de joc de les santcugatenques. Comencen aquest temps amb Hidalgo, Pérez, López, Martin i Llobet. Aconsegueixen ara sí tancar bé el rebot i realitzar transicions ràpides amb el que la selecció en atac esdevé molt millor, aconseguint una diferència en el marcador de 10 punts en el minut 6 d’aquest quart. El nivell de lluita per part dels dos equips és alt i Carreño i Llobet imposen la seva alçada i poder a la pintura. L’Escola del Carme deixa de pressionar tot el camp com fins aleshores al veure que aquesta defensa deixa de donar els resultat que fins aleshores obtenien. Tot i així aconsegueixen al final d’aquest quart encara aguantar el resultat a base dels triples de la seva capitana, Sorolla. Acaba aquest quart amb el resultat de 44-35.

I arriba el quart final. La UESC posa en pista a Herrero, Hidalgo, Cuesta, Garcia i Martín. Les sabadellenques responen amb López, Martínez, Gené, Ribera i Sorolla. La UESC segueix en zona 2-3 com ha fet en el tercer quart però alternant-la amb individual, cosa que dificulta els atacs visitants i aquestes defensen ara en individual. Al minut 2 el parcial a favor de les locals és de 6-0 i marxen de 15 punts, una distància que les fa jugar amb tranquil·litat. L’equip visitant fa entrar a la pista a Ortega i canvia a defensa zonal 3-2 i comença a imposar el seu poder ofensiu des de l’exterior i les locals es relaxen lleument. En 2 minuts les sabadellenques retallen la diferència i es posen un altre cop a 10 punts.

Però aquesta vegada l’equip de German Simón no vol facilitar les coses al seu adversari i després de tres atacs seguit executats magníficament per Llobet i Valuart tornen a marxar en el marcador de 16 punts en el minut 7 i acaben el partit amb el resultat de 67-54. Bon partit de la UESC que finalment comença a ensenyar les seves armes defensives i ofensives a mesura que va entrant en competició. La propera setmana visita el camp del líder, el CEEB Tordera A que ahir va guanyar a la pista del Boet-Mataró A per 45-62.

Al final del partit German Simon, en declaracions al mitjans, es va mostrar content amb la marxa de l’equip, el seu treball i el que s’havia vist a la pista. Tot i que “en alguns moments sembla que ens conformàvem amb el resultat, hem controlat bé el partit“, sobre si s’estan ja assumint els conceptes que el tècnic vol que es desenvolupin a la pista, “encara estem al principi de la temporada i no som un equip tirador, avui no hem fet un bon percentatge però en canvi hem fet bones transicions i hem jugat amb les nostres interiors que és el que havíem demanat“.

Martin amb 15 punts, Hidalgo amb 9, Llobet amb 9, López amb 7, Valuart amb 9, Carreño amb 9, van ser les màximes anotadores per la UESC. Per l’Escola del Carme, les màximes anotadores van ser, Fontanet amb 6, Sorolla amb 11, Gené amb 8, Mas amb 10, Martínez amb 7 i Ortega amb 6.

Switch to mobile version