Autor Economia
24 Octubre 2014 a 14:30

La Fundació PIMEC i “la Caixa” presenten el programa “emppersona-incorpora”

Es tracta d’una eina RSC per a les empreses

Moment de la Jornada organitzada per la Fundació PIMEC i la Caixa // Imatge cedida per PIMEC

Moment de la Jornada organitzada per la Fundació PIMEC i la Caixa // Imatge cedida per PIMEC

La Fundació PIMEC i Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” van presentar aquesta setmana el programa emppersona-incorpora al col·loqui celebrat al Palau Macaya de Barcelona. El col·loqui, al qual van assistir més de 130 representants de pimes i entitats barcelonines, va girar entorn de la Responsabilitat Social Corporativa i els programes Incorpora i emppersona-incorpora.

El programa emppersona ha acompanyat de forma personalitzada  528 autònoms i empresaris en els darrers 4 anys. Es tracta d’un servei per a empresaris i autònoms que han patit experiències empresarials fallides. Durant l’acte, les entitats van presentar casos sobre els beneficis de la inserció laboral de persones amb perfil de vulnerabilitat laboral, posant èmfasi en els beneficis econòmics i socials que aporta ser una empresa socialment responsable.

L’acte va ser inaugurat per Joaquim Llimona, president de Fundació PIMEC, i va comptar amb la participació de Ramon Vila, secretari de la Fundació PIMEC, Jaume Farré, sotsdirector de l’Àrea Social de Fundació Bancària ”la Caixa”, Victor Santa-Bárbara, director provincial del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, Josep Maria Caire, director de l’Àrea de Negoci de CaixaBank a la Sagrada Família de Barcelona i José María Torres, director general de Numintec.

La jornada va ser organitzada per la Fundació PIMEC i el programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” i ha rebut el suport del món del cinema per mitjà d’El corredor, un curtmetratge ideat i coproduït per José María Torres, director general de Numitec, empresa de telecomunicacions especialitzada en telefonia en el núvol. L’objectiu del curtmetratge, que es va presentar a la secció oficial de la 59a Setmana Internacional de Cinema de Valladolid (Seminci), és sensibilitzar les pimes i la societat per tal que col·laborin en els projectes socials que impulsa la Fundació PIMEC.

Switch to mobile version