Autor Economia
8 Octubre 2014 a 16:00

La Cambra de Terrassa i CaixaBank promouen la internacionalització de les empreses

L’ampliació del conveni aporta nous beneficis als socis de la CCT

Joan Jordi Blanch iMarià Galí // Imatge cedida per la Cambra de Terrassa

Joan Jordi Blanch iMarià Galí // Imatge cedida per la Cambra de Terrassa

La Cambra de Comerç de Terrassa (CCT) i CaixaBank van renovar dilluns el conveni de col·laboració que tenien des de l’any 2007. L’objectiu és ampliar i concretar les sessions de CambraActiva en favor a la promoció del teixit empresarial vallesà, la participació en les activitats d’internacionalització empresarial i la gama de béns i serveis que obtenen de petites a gran empreses de la Cambra de Terrassa en tant que sòcies preferents de CaixaBank.

Els beneficis del nou conveni

La signatura del conveni a Terrassa, ha anat a càrrec del director d’Institucions de CaixaBank de la Direcció Territorial de Barcelona, Joan Jordi Blanch, i el president de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, Marià Galí.

El document suposa un impuls a l’organització de les cambres de debat. La CambraActiva, que és una iniciativa de la Cambra de Terrassa, proposa la reunió entre els empresaris i els directius per tractar temes d’actualitat econòmica de la mà de ponents de referència en el món empresarial.

A més, l’acord amb CaixaBank suposa ampliar els colaboradors internacionals de la Cambra, amb l’objectiu de promoure la internacionalització de les empreses. També  proposarà les claus per impulsar el mercat exterior per afavorir la competitivitat de les empreses, tot oferint l’ajut als projectes que vulguin desenvolupar-se a l’estranger.

Finalment, es posarà a disposició dels socis de la CCT productes i serveis de l’entitat bancària dirigits en exclusiva a aquestes empreses.

Switch to mobile version