Autor Cultura
1 Octubre 2014 a 17:01

Glòria Corrons inaugura exposició a l’Ateneu

A l’acte hi haurà un recital de la Glòria amb John Moody

"Colores del bosque", oli, obra de l'artista

“Colores del bosque”, oli, obra de l’artista // de la seva web

El proper divendres 3 a les 7 de la tarda, a la sala d’actes de l’Ateneu, la Glòria Corrons inaugurarà una exposició que estarà durant tot el mes d’octubre. Durant l’acte s’oferirà un petit recital a càrrec de la mateixa Glòria i del guitarrista John Moody.

Gloria Corrons i Sánchez va néixer a Barcelona i va estudiar dibuix a l’Escola d’Arts Suntuarias Massana. Va obtenir el títol de Professora de Disseny d’Estampats i Figurín amb Distinció en l’Institut Internacional Feli de Barcelona. Ha treballat vint anys com a Dissenyadora d’Estampats tèxtils havent realitzat més de trenta viatges professionals als Estats Units com a venedora dels seus propis dissenys i realitzat diverses exposicions dels seus quadres a Catalunya i Andalusia.

Paral·lelament a la seva carrera pictòrica va estudiar la carrera de piano al Conservatori del Liceu de Barcelona i ha actuat com a pianista durant 7 anys en el restaurant Breton TY BIHAN de Barcelona interpretant les seves pròpies composicions. També ha col·laborat amb altres músics en diferents concerts i festivals a Catalunya, Andalusia i el Rosselló i acompanyant en les seves actuacions a diferents rapsodes i grups de teatre de la nostra ciutat. El seu últim treball ha estat la composició de la banda sonora de quatre documentals sobre la ciutat comtal emesos pel canal de televisió de Barcelona BTV.

Com a artista polifacètica Gloria Corrons també ha escrit i publicat diverses novel·les, poemes, assajos i articles sent guanyadora del l PREMI Viola en castellà dels X Jocs Florals de l’any 1992 celebrats a Sant Cugat, de l’Esment especial l’any 1994 en els Jocs Florals de La Floresta i del segon premi del I Certamen de Relatos de Ciencia Ficción convocat pel Ayuntamiento de Arcos de la Frontera (Cádiz). Podeu veure una exposició dels seus últims quadres, discos i llibres a la venda en la plana web.

Switch to mobile version