Autor Economia
7 Octubre 2014 a 11:00

Es convoca la marató FinAppsParty

L’acte es celebrarà simultàniament a Barcelona i a Atlanta

FinAppsParty // Imatge del web de la Caixa

FinAppsParty // Imatge del web de la Caixa

CaixaBank impulsa per quart any consecutiu la marató de desenvolupament d’aplicacions FinAppsParty, una hackathon de 24 hores que té com a objectiu crear aplicacions financeres. Enguany, l’edició està dedicada a la creació de nous serveis per a dispositius wearable. L’acte, que ha rebut la col·laboració de Global Payments, companyia nord-americana i sòcia internacional de l’entitat, i de Barcelona Digital Centre Tecnològic, tindrà lloc els propers 24 i 25 d’octubre.

Els desenvolupadors d’aplicacions, que tindran permès participar en equips de com a màxim quatre persones, podran presentar a convocatòria noves propostes de serveis financers, sempre dintre del tema monogràfic “wearable technologies”. El jurat estarà format per membres dels equips de banca digital i serveis financers de CaixaBank, Global Payments i Barcelona Digital Centre Tecnològic. La inscripció és gratuïta i pot realitzar-se a través del web http://www.finappsparty.com.

L’hackathon es celebrarà de forma simultània a Barcelona i a Atlanta, ciutats que estaran connectades mitjançant una videoconferència contínua i els participants podran interactuar i compartir idees a través de les xarxes socials. Les seus que acolliran la competició són la Fundació Palo Alto a Barcelona i l’Atlanta Tech Village a Atlanta.

FinAppsParty, que es celebra des de l’any 2011, va registrar l’any passat un total de 150 participants distribuïts en 48 equips. La marató, que ha acollit equips procedents dels Estats Units, Israel, Portugal, Mèxic i Kènia, ha estat pionera en l’àmbit internacional en el desenvolupament de serveis financers per a “wearable technologies”.

Switch to mobile version