Autor Societat
8 Octubre 2014 a 16:30

Els valldoreixencs trien el guanyador dels IV Premis Vila de Valldoreix

Lourdes Majem, Carme Ferrer i Diego Fernández són els candidats

D'esquerra a dreta: Lourdes Majem, Diego Fernández i Carme Ferrer

D’esquerra a dreta: Lourdes Majem, Diego Fernández i Carme Ferrer // Imatges cedides per l’EMD-Valldoreix

Els Premis Vila de Valldoreix, organitzats per l’EMD i l’Associació de Veïns de Ca n’Enric-La Miranda, tracten de premiar any rere any un valldoreixenc per la seva implicació en la vila. D’aquesta manera, durant el mes de setembre els veïns han pogut proposar diferents candidats. Després del recompte i validació dels vots, Lourdes Majem, Diego Fernández i Carme Ferrer han estat els tres finalistes.

Per seleccionar el campió, fins el 30 d’octubre els valldoreixencs tenen l’oportunitat de votar a algun dels tres al restaurant El Casalet i la Casa de la Vila de forma presencial i als llocs web de l’EMD i de l’associació de veïns organitzadora. El 15 de novembre (21h.) se celebrarà la Nit dels Premis Vila de Valldoreix al mateix El Casalet on es coneixerà el guanyador. El sopar té un preu de 20€ i estarà amenitzat pel grup The Green Californians, cal demanar reserva per acudir-hi.

Els tres candidats

La primera de les candidates és Lourdes Majem, infermera del CAP de la vila. La seva nominació s’explica per haver-se dedicat tota la vida a la salut dels veïns de Valldoreix. De fet, ja ha estat guardonada amb el XVIII Premi d’Infermeria de Mútua de Terrassa. A més, participa al projecte “Salut al Cor”, on es formen pacients tutors que imparteixen classes a nous pacients amb risc de malalties cardiovasculars.

El segon dels finalistes és Diego Fernández vinculat també al Casal d’Avis però, en aquest cas, com a membre. La seva nominació se centra per la col·laboració en els horts solidaris de Valldoreix i la cavalcada de Reis així com el seu voluntariat a ASDI.

Finalment, Carme Ferrer és la darrera de les candidates. Ella és la secretària del Casal d’Avis de la vila. La seva nominació es deu a la seva dedicació i, segons expliquen des de l’EMD per ser “una persona servicial, amable i sempre disposada a ajudar en el que calgui”.

Switch to mobile version