Autor Hockey patins
26 Octubre 2014 a 18:15

Els últims minuts passen factura al PHC Sant Cugat (2-2)

Guanyaven 0 a 2

Recam Caldes - PHC Sant Cugat

Recam Caldes – PHC Sant Cugat // Imatge Esports Penedès

Miquel Margalef

Els jugadors vermells i negres han materialitzat una bona primera part en la qual han arribat al descans amb una diferència mínima d’un gol a favor. Tot i això a la segona part els sancugatencs han perdut pistonada i tot i fer el segon gol s’han deixat empatar el partit.

La segona jornada de la primera estatal ha enfrontat al Sant Cugat i el Mieres i l’equip visitant, és a dir, el Sant Cugat ha començat tenint el domini del partit i marcant els tempos. Aquest domini li ha donat la consistència necessària perquè David Yepes poses el 0 a 1 a l’electrònic des de la pena màxima. A falta de 10 minuts pel final de la primera part l’equip de David Miranda ha gaudit d’una falta directa, que tot i haver-la de repetir, no l’han pogut materialitzar.

A la represa de la segona part una gran defensa en zona i un gran Ramón Gascon han acabat aguantant la inferioritat numèrica després de que Yepes veies la targeta blava. Els papers s’han canviat i sobretot al inici de la segona part el Sant Cugat ha donat la iniciativa al Mieres que ho ha intentat diverses vegades. Tot i això els visitants no han perdut el control del partit i Pau Gilabert ha posat el 0 a 2.

Vuit minuts per oblidar

El cansament i el desgast acumulat feia que tots dos conjunts cometessin errades que propiciaven l’ocasió rival, però els vermells i negres són els que ho han pagat més car. Després de buscar de manera intensa i reiterada la desena falta directe els àrbitres l’han xiulat però Pedro Gonzales no l’ha pogut transformar amb èxit. El marcador encara era de 0 a 2 però tot i l’enorme paper de Gascon que ha aturat un altre penal, Alberto Gomez ha escurçat diferències a falta de vuit minuts pel final del partit. A partir d’aquest moment l’estructura dels de Lluís Galbas s’ha desinflat i Pedro Gonzalez ha empatat el matx.

C.P. Mieres: Alex Xavier Aguilar, David Gonzalez, Pedro Gonzalez, Alberto Gomez i Javier Quintanala –cinc inicial- Eduardo Isla, Alejandro Lopez, David Villamil, Jorge Rey i Abraham Martínez.

P.H.C. Sant Cugat: Ramón Gascon, Ignasi López, Eloy Gaspar, David Yepes i Pau Gilabert – cinc inicial- Bernat Tobias, Adrià Pinto, Miquel Soler, Alex Sanchez i Alain Rivero.

 Gols: 0-1 David Yepes (5’), 0-2 Pau Gilabert (34’), 1-2 Alberto Gomez (42’) i 2-2 Pedro Gonzalez (48’).

Switch to mobile version