Autor Hockey patins
6 Octubre 2014 a 9:30

El Sant Cugat aprofita les ocasions i sentencia al Palau de Plegamans (5-2)

Les noies estan segones amb 4 punts

PHC Sant Cugat - Palau de Plegamans

PHC Sant Cugat – Palau de Plegamans // Foto: Miquel Margalef

Miquel Margalef

La tercera jornada de la CopaEesportsPendès femenina, ha començat amb déu minuts de retard ja que abans s’estava disputant un partit infantil. Això, però, no ha afectat en el ritma del partit que ha començat amb una intensitat extrema. Les noies de casa han avisat amb bones jugades i possessions llargues que han proporcionat que Anna Espriu gaudís d’una gran ocasió desprès de recollir una pilota morta al mig del camp. En aquest primer intent però la pilota no ha entrat. La sort ha abandonat provisionalment les noies de la ciutat i Carla Masclans ha estat l’encarregada d’inaugurar el marcador al pavelló 2 de Sant Cugat.

Espriu, que ha estat una de les millors per part sancugatenca, ha empatat el matx després d’un rebot a l’àrea petita. El gol ha fet l’efecte contrari i ha despertat a les visitants que han gaudit de moltes ocasions per desfer l’empat i ampliar el marcador, però qui no marca ho acaba pagant. El Sant Cugat ha aprofitat les ocasions i han retrobat la sort i Carmina Tamburini ha desfet l’empat. Les noies del Palau de Plegamans ho han continuat intentat sobretot a mans de la Elisabet Gurri que ha errat la penà màxima, gracies a una triple parada de Cristina Elié. A falta de pocs minuts per la finalització de la primera part, la tònica del partit ha estat la mateixa i amb un bon contraatac la Maria Rosa Tamburini a posat el 3 a 1 a l’electrònic amb el que s’ha arribat al descans.

Sentència i tres punts

PHC Sant Cugat - Palau de Plegamans

PHC Sant Cugat – Palau de Plegamans // Foto: Miquel Margalef

El temps mort ha servit perquè tots dos equips tornessin a agafar forces però el ritme i la tònica del partit ha estat el mateixa: la possessió era per les visitants però aquesta no s’ha transformat en gol i tampoc els ha permetés escurçar el marcador. Mentre les locals han aguantat en defensa i han posat contra les cordes Maria Caparrós amb bons contraatacs. Maria Rosa Tamburini, ha realitzat un gran contracop que ha finalitzat enviant la pilota al fons de la xarxa. Les noies de Plegamans han seguit amb la seva tònica de domini de la possessió i passades ràpides que han trobat el premi del gol a través de Elisabet Gurri. El gol ha empès les visitants que han forçat la desena falta directa però Paula Ferron l’ha errat. El paper de Elié ha estat clau al final de la segona part quan les visitants han forçat encara més en les seves jugades d’atac. A falta de només dos minuts pel final del matx, han estat ara les locals les que han forçat la desena falta i en aquest cas Tamburini ha marcat amb contundència i ha posat el 5 a 2 definitiu.

Switch to mobile version