Autor Hockey patins
19 Octubre 2014 a 11:15

El PHC Sant Cugat goleja al Caldes i suma els tres primers punts (7-3)

Es col·loquen en la segona posició

El capità Eloy Gaspar en el partit amb el Patí Vic

El capità Eloy Gaspar en el partit amb el Patí Vic // Foto: Alba Tarrés

Els vermells i negres han aconseguit aquest vespre la seva primera victòria a la primera nacional en l’estrena de la temporada. D’aquesta manera els de Luís Galbas s’han venjat de la derrota patida a la Copa Esports Penedès ara fa una setmana.

EL PHC Sant Cugat ha començat amb una intensitat molt alta fet que li ha permès posar contra les cordes al Caldes i ha trobat la recompensa al minut sis quan David Yepes ha marcat el primer gol i ha obert la llauna. Tres minuts més tard ha estat Pau Gilabert qui ha marcat el segon gol que estabilitzava el marcador i el partit. Eloy Gaspar ha estat l’encarregat de posar distàncies amb els visitants que han vist com s’ha arribat al final de primer temps amb el marcador de 3 a 0. Al final d’aquest temps, cal destacar, que els vermells i negres s’han carregat molt de faltes molt ràpid, fet que han hagut d’arrossegar al llarg de tot el partit.

A la represa el Caldes ha aprofitat la munió de faltes locals i ha forçat la desena falta que no ha estat capaç de transformar en gol. Tres minuts després del llançament de la falta directa Bernat Tobias ha vits la blava però Xavier Rovira no ha sabut transformar la pena màxima. Malgrat això, el Caldes ha pogut estrenar-se en el marcador gràcies a la superioritat numèrica i Roger Acsensi ha posat el 3 a 1. A falta de dotze minuts pel final del partit Gilabert ha sumat un altre gol al marcador des de la ciutat.

Quatre minuts de bojos

Els de Eduard Candami no han volgut rendir-se sense lluitar i Jacint Molera i Jordi Urbano han posat el 4 a 3 a l’electrònic en menys de vint segons. La resposta local, però, no s’ha fet esperar i gràcies a la desena falta directa Gilabert ha tornat a ampliar diferències i ha marcat el primer hat-trick de la temporada santcugatenca. Deu segons més tard, el Caldes ha gaudit d’un penal que Ramon Gascon ha sabut aturar molt bé. A l’altre banda del camp, en canvi, David Yepes ha marcat des dels onze metres i mig minut més tard ell mateix ha posat el 7 a 3 definitiu.

Gols: 1-0 David Yepes (6’), 2-0 Pau Gilabert (10’), 3-0 Eloy Gaspar (15’), 3-1 Roger Acsensi (30’), 4-1 Pau Gilabert (38’), 4-2 Jacint Molera (41’), 4-3 Jordi Urbano (41’), 5-3 Pau Gilabert, 6-3 David Yepes (43’) i 7-3 David Yepes (43’).

PHC Sant Cugat: Ramon Gascon, Ignasi Lopez, Pau Gilabert, Eloy Gaspar i David Yepes – cinc inicial- Bernat Tobias, Adrià Pinto, Miquel Soler, Alex Sánchez i Alain Rivero.

C.H. Caldes Recam Laser: Victor Joan, Jacint Molera, Marc Ortellas, Alexandre Acsensi i Jordi Urbano – cinc inicial- Xavier Robira, Aleix Pastor, Jordi Truyols, Roger Acsensi i Cesc Campor.

Miquel Margalef

Switch to mobile version