Autor Hockey patins
22 Octubre 2014 a 10:30

El PHC Sant Cugat, a dos partits de guanyar la CopaEP Femenina

L’equip de Pep Mateo disputa a les 14:00 el primer partit

PHCSC 2014-2015 // Foto: Xavier Boix

PHCSC 2014-2015 // Foto: Xavier Boix

Miquel Margalef

Desprès de quedar segones al Grup A amb 7 punts, les noies de Sant Cugat estan a només dos partits d’aixecar la Copa Esportspenedès.cat. La fase final d’aquesta competició tindrà lloc el proper diumenge 26 a Bigues i Riells i servirà per enfrontar tots els equips dels dos grups que han disputat la primera fase de la CopaEP femenina.

A les dues de la tarda les vermelles i negres disputaran el seu primer partit en aquesta fase final que les enfrontarà a les locals, l’equip de Bigues i Riells. Tot i això les noies van amb molta confiança després d’haver realitzat una molt bona primera fase de competició i amb moltes ganes d’arribar a la final.

Cal recordar que per tal de quadrar tots els partits, que es juguen exclusivament el diumenge, les dues semifinals es jugaran a temps corregut. És a dir, que el cronòmetre no s’aturarà en cap moment per tal de que el partit no es faci tant pesat per tots els equips. D’aquesta manera el PHC Sant Cugat jugarà la final en cas de guanyar l’equip local i esperarà el rival que sortirà del partit entre el Voltregà i el Manlleu.

La fase final

Aquesta darrera fase de la CopaEP enfrontarà a 10 equips en els següents partits i hores:

– Lluita per la novena posició: CH Mataró-Igualada FCHP – 10:00h.

– Lluita per la setena posició: Palau de Plegamans – Sferic de Terrassa – 11:30h.

– Lluita per la cinquena posició: Girona CH-CP Vilanova – 16:00h.

– Semifinals 1: CP Voltregà i CP Manlleu – 13:00h.

– Semifinals 2: Bigues i Riells – PHC Sant Cugat – 14:00.

– Lluita per la tercera posició: Perdedor semifinal 1- Perdedor semifinal 2 – 17:30.

– Final: Guanyador semifinal 1- Guanyador semifinal 2 – 19:00h.

Switch to mobile version