Autor Societat
30 Octubre 2014 a 15:30

El Parc de la Serralada Litoral promou el coneixement dels bolets

S’ha organitzat  una xerrada i una sortida al bosc

Imatge de Wikimedia Commons

Imatge de Wikimedia Commons

El Parc de la Serralada Litoral organitza diverses activitats amb l’objectiu de divulgar el coneixement sobre els diferents tipus de bolets que es troben als seus boscos. Les activitats proposades són una xerrada divulgativa i una sortida al bosc.

La xerrada divulgativa es farà el divendres 31 d’octubre al Centre Cultural de la Roca del Vallès. L’activitat començarà a dos quarts de set de la tarda i acabarà a les vuit del vespre. La sortida al bosc serà el diumenge 2 d’octubre a les deu del matí. La sortida es farà des de el mateix Centre Cultural. Ambdues sessions aniran a càrrec del biòleg Joan Miquel Riera.

Amb aquestes activitats, el Parc vol incidir en el coneixement de les diferents espècies de bolets a partir de l’interès que la seva recol·lecció desperta en nombroses persones. Les dues sessions aprofundiran en diversos aspectes, com el perquè de les seves formes, la seva interacció amb l’entorn o perquè són tant importants per al correcte funcionament dels ecosistemes.

L’activitat és gratuïta, però cal inscriure’s trucant al telèfon 93 754 00 24, o bé, enviant un correu electrònic a l’adreça p-slitoral@diba.cat.

Switch to mobile version