Autor Societat
12 Octubre 2014 a 16:00

El metro de Barcelona acull demà una donació de sang

Es farà a l’estació de plaça Universitat

Estació Universitat

L’andana de l’estació de plaça Universitat // Imatge extreta del web de Wikimèdia Commons

L’estació de metro de plaça Universitat de Barcelona acollirà demà la primera donació de sang que s’ha fet mai a aquesta xarxa de transport. L’acció s’emmarca en la campanya Mou-te per les malalties minoritàries, el projecte solidari que han escollit els treballadors de Transports Metropolitans dins del programa Tria la teva causa 2014. Els usuaris que ho vulguin, podran donar sang entre les 10 del matí i les 7 de la tarda en una carpa habilitada pel Banc de Sang i Teixits.

La campanya de donació s’enceta demà però s’allargarà fins el proper dissabte, 18 d’octubre. Aquell dia es tancarà la setmana de conscienciació sobre les malalties minoritàries amb activitats infantils i un punt d’informació sobre l’anèmia de Fanconi, una patologia molt poc coneguda. Totes les propostes, que ha impulsat l’associació Anèmia de Fanconi, es faran al vestíbul de l’estació de metro de plaça Universitat. Demà, a l’acte de presentació de la campanya, hi assistiran el coordinador general de TMB, Jaume Tintoré, i el director gerent del Banc de Sang i Teixits, Enric Argelagués.

Switch to mobile version