Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
7 Octubre 2014 a 8:00

Collserola

Collserola

Alguns veïns // Foto: Xavier Boix

Qui diria que aquesta imatge la tenim a tocar de casa nostra oi? Doncs sí! Està enmig del Parc de Collserola, aquests dies de pluja caminar pel mig del bosc de Collserola et recorda boscos de latituds ben diferents a les nostres i de pas et recorda també la important funció que aquesta massa verda fa enmig de l’àrea metropolitana barcelonina. Ja cal que la cuidem!.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com

Switch to mobile version