Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
1 Octubre 2014 a 8:32

Claustre

Claustre Monestir Sant Cugat

Foto: Tino Rubio

Si el Monestir de Sant Cugat és una joia del patrimoni català, el seu claustre és un dels espais més fantàstics que podem trobar en el nostre país, per la seva bellesa artística i particularitat i per la quietud que en el seu moment hi devien viure i per la que podem trobar quan el visitem. Una experiència inoblidable.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com

Switch to mobile version